Seriöst.

Så här tufft hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det här skulle vara. Edvin storgrinade idag när jag gick från dagis. Vi bestämde igår att jag skulle lämna honom direkt på morgonen, fyfan vad jag hellre hade stannat. Jag hoppas hoppas att jag möts av en solstråle när jag ska hämta annars vet jag inte hur jag orka det här. Borde vara lagstadgat att man får stanna hemma fram tills dom är 3 år. Med full ersättning gärna. Sitter seriöst och räknar på ifall jag jobbar varannan helg och plockar ut 5 dar FP i veckan, det borde gå. Jag borde få ihop en heltids lön på det! Då blir bara nästa bekymmer hur somrarna framöver ska gå ihop då mammadagarna skulle börja sina...

Söndag

Så har ännu en vecka sprungit förbi i rasande fart. Nästan iallafall, har en söndag kvar att njuta av. Det har varit en känslofull vecka med både skratt och gråt.. Edvin har börjat inskolas på dagis vilket gått helt okej. Inte smärtfritt som jag kanske förväntat mig men ändå helt okej. Nästa vecka börjar dom riktiga prövningarna.



Just nu springer han runt som en tok och hjälper pappa förbereda sig inför jakten, hade gärna sett att han låg och sov i sin säng men icket.. Blir en väääldigt lång dag med tanke på vintertiden, är inte direkt så att han sov en timme längre på morgonen direkt.

Tror vi ska promenera ner på surf och titta lite på klubbdressyren nu på förmiddagen och i eftermiddag ska vi på kalas och fira gammelfarmor som blir 73 år.

Tvåbarnsmorsa!

Jajjemen, idag har jag testat på livet som tvåbarnsmorsa! Fick låna grannens lilla Emil några timmar då hon behövde befinna sig på skolan. Till Edvins stora besvikelse (och mammans lättnad!) sov dom dock om varandra.. Eller ja, en liten stund hann dom såklart se varandra. :) Men i det stora hela har en utav dom sovit ;) Det har iallafall gått kalasbra trots två små barn och dessutom två hundar varav en är en valp. :)

Imorgon är sista hel-lediga dagen som föräldra ledig för den här gången. På måndag börjar dagis inskolningen! Önska oss lycka till!! ♥



Igår var vi på 1års kalas tillsammans med mammagruppen. Vi firade alla våra små med korv, tårta, fika och presenter! Storslaget och väldigt uppskattat av de små. Edvin sov heeela natten utan mat, vaknade halv 6, då fick han en flaska och somnade om till 7.20, lycklig mamma!!! ♥






Oktober

Tänk vad tiden springer iväg. Nu är det snart bara 2 veckor kvar tills Edvin börjar inskolningen på dagis. Snacka om mixed feelings. Det blir ju liksom så tydligt att han har blivit så stor, den här tiden kommer ju aldrig mer tillbaka. Inte med Edvin. Det händer saker hela tiden, han växer på alla plan. Han är snart 14 månader och herrejisses så fort tiden gått. En sak är i alla fall säkert, jag har verkligen njutit av den här tiden, på alla plan. Jag har gjort det som fallit oss in och kommer kolla tillbaka på den här tiden med ett leende på läpparna. Det finns ingenting jag ångrat, något jag önskar att vi hade gjort el liknande. För vi har verkligen gjort det som vi tyckt varit roligt och det som passat in i vår vardag.
Det är med lite ont i magen jag blickar framåt. Jag vet ju vad jag har, men inte vad jag får. Jag ska tillbaka in och jobba 100% (eller okej, 94% el nått sånt) med ny chef, helt ny ombyggd butik, nya ansvarsområden och absolut INGEN aning om några rutiner längre. Känns åtminstonde som en liten tröst att det till stor del är samma personal. Spännande, men samtidigt sjukt nervöst! Det har hunnit hända så mkt på den här tiden jag varit borta. Håll tummarna för mig!
Edvins rutiner ska helt brytas, från att ha varit med mamma JÄMT. Till att vara på dagis, med andra barn, andra aktiviteter och UTAN mamma. Undra vem det kommer bli jobbigast för? Klumpen som jag inbillat mig inte funnits gör sig påmind varje gång jag tänker på dagis nuförtiden. Usch.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!