Nyfikna jag..

Nyfiken som jag är så har jag spenderat den senaste timmen på att klicka runt och läsa mina kompisars bloggar. Det fick mig att inse att jag är typ den enda som inte bloggar(?!). Med tanke på hur mkt "diarium" jag skrev på apberget borde väl detta inte vara något problem?

Har ett tag försökt skriva dagbok men, det funkar inte speciellt bra. Oftast när jag kryper isäng så är jag så fruuktansvärt trött.. Helt sjukt hur gammal man kan känna sig ibland. När man kryper isäng vid 21.30, gäspar, pussar alx & turbo godnatt och sedan somnar på en gång, då har man väl egentligen all rätt att känna sig gammal? Iallafall, istället för dagboksidén kanske detta fungerar bättre? Jag ska göra ett försök..

Fast, än vågar jag inte ge mig till känna. Bloggen är än så länge bara känd av mig. :)

Min dag har iallafall varit helt ok idag. Jag jobbade enligt schemat 6-12 men vi var lite underbemannade så Bengt bad mig stanna till 2, vilket jag gjorde. Sedan iväg till stallet för att ta hand om OP, stackarn som dragit på sig en hälta. Mockade osv och tog in och borstade och myste. Väl hemma igen gjorde jag makaroner och korv till middag. Alex var hemma vid halv 5 å vi käkade. Han for iväg och hjälpte hasse med bilen och jag har hunnit röja lite här hemma. Varit ute på en långprommis med Turbo också, underbara hund. <3 Nu sitter jag här, vilket jag har gjort ett tag. Men nu tror jag det är dax att slita sig härifrån. 

Ska göra ett ärligt försök att komma ihåg den här bloggen nu. :) Wish me luck! 

POK 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!