.

Ibland händer något som får en att frysa till, något som får en att tänka till. Något som får en att gråta förtvivlat. Ta aldrig livet eller någon förgivet. Ta hand om varandra och dig själv! Jag kan inte fatta att du är borta. Alla tankar går just nu till din familj och dina nära vänner. Sov gott min vän. ♥ Gårdagen är som en dimmig röra. För lite sömn efter årets julfest och sedan ett fruktansvärt besked efter en tuff arbetsdag. Jag kan verkligen inte fatta att du är borta. Du har ju alltid funnits där, oavsett. Shit så skört livet är. Jag är så ofantligt tacksam över livet, min fina fina familj, mina vänner. Ta hand om varandra, och dig själv. Kan inte ens skriva ner alla känslor som bubblar, det finns inte ord till det.

Hello nya vardagen!

Nytt kapitel börjar NU! Tillbaka till arbetet och "rutiner", Edvin fick ingen direkt mjukstart då han har varit på dagis från 8-16.15 idag. Men tack och lov hade det gått jätte bra! Han är fortfarande ledsen då jag lämnar men det hade fort gått över och persobalen har nu börjat lära sig lite signaler för "jag är hungrig" osv så det känns super skönt! Det var väldigt tufft imorse men känns så mycket lättare då den längsta dagen är gjord. :)



Att vara tillbaka på arbetet känns väl helt okej ändå! Hade kanske lite andra förväntningar av första dagen men den har ändå gått bra. Allt är som vanligt men inget är som förr typ? :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!