Run

Känner mig ruggit nöjd över mig själv just nu! Tog en springtur som gick minst sagt över förväntan. 4,6km på 22 minuter :)) Hoppas den här peppen håller i sig!

Bortskämd!

Ligger i sängen och drar mig, grabbarna sover som stockar bägge två. I veckan har jag fått lov att väcka Edvin strax före 9 för att få i honom frukost innan dom har skjutsat mig till jobbet. Ganska sjukt! Njuter!

4 veckor har sprungit förbi. Sista dagen på jobbet idag, sen återgår jag till det lyxiga livet som mammaledig! ♥ Den här perioden har varit nyttig för oss alla tre, A har knutit ett helt nytt band till Edvin och jag har fått lätta på tyglarna och släppt kontrollen en del.

Ska bli skönt att vara hemma igen!

En bild på en midsommar fin kille! :)

D day

Startade dagen på bästa sätt, med ett bad tillsammans med lilleman! Supermysigt må jag säga! :) Hann både bada och käka frukost tillsammans, inte fy skam med tanke på att jag jobbar 8-17 i veckan. Har alltså fått träffa nychefen också, ska bli kul att se alla förändringar som kmr ske! Bara hålla i hatten är min gissning! :)

Nu är det faktiskt bara en o en halv vecka kvar tills jag går av på mammaledighet igen - längtar! Saknar lilleman alldeles hemskt om dagarna! ♥

En sak jag verkligen måste jobba med ang mig själv är att SLUTA svara det jag tror att personen som ställt frågan VILL höra. För helskotta Emelie.

Risgryn

Idag har Edvins första tand tittat fram! En hörntand i överkäken, varför vara som dom flesta andra när man kan vara lite spec liksom? Börja bra med tandborstningen - den glömdes bort..... Hur viktigt är det egentligen nu från början? Förstår att det är bra att lägga till som rutin men rent medicinskt eller vad man nu säger, nån som har koll? Många av er läsare har ju större barn själv, hur noga var ni?

Har idag varit privilegad som fått äta lunch med mina killar :) Skönt avbrott från jobbet! Middag fick vi hos mina föräldrar och barnvakt så jag kunde rida en sväng. Man fick det bäst alltså! A och min pappa har dessutom spikat lite altan också :)



Imorgon är en stor dag då vi får träffa.vår nya chef.. SPÄNNANDE minst sagt. :S


Jobba jobba jooobba!!

Är nu inne på andra jobb veckan, förra veckan var rätt tung. 10-19, hann knappt se min ögonsten i vaket tillstånd. Trött som tusan var jag på kvällarna också.. Men nu är det ny vecka! 12-20.20 passar mig bättre, igår var vi och träffade ett gäng härliga mammor på förmiddagen och idag har vi hunnit vara iväg och shoppa en sväng. Nu är rasten och vilan slut, back to work!! En kort uppdatering iaf ;)




Bilder

Hmm.. Min vecka i bilder tyyp!


Kolla in gullet längst ner till höger i bild. ;)










OCH! Icket att förglömma.... Edvin går nu själv med lära gå vagnen, behöver lite balanshjälp emellanåt men han är fasen grym alltså!! Nu går det foort.....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!