Första arbetsdagen gjord!

Idag har jag alltså varit på jobbet i hela 5 timmar, fullt ös från minut 1 och ska jag vara ärlig kändes det snarare som att jag varit borta på semester 1 månad än mammaledig i 9 månader..... Om det är bra eller dåligt orkar jag inte ens spekulera i.. Kul var det iallafall, ännu roligare blir det att få ett extra klirr i kassan nästa månad! :)

Edvin och Alexander har varit och shoppat skor, alltså så söta jag tror jag dör!

Som han "springer" är det bäst att ha nånting på fötterna när man är ute! ♥
Dom har dessutom varit på V75 idag och lite avis var jag allt... Men bättre att tjäna pengar än att spela bort dom! :)

Imorgon ska vi ut till stugan och grilla korv, såå mysigt! ♥






Att roa en 8 månaders

En sak är säker, den dagen jag ser grå hår på skallen blir jag inte förvånad!

Det är full fart utan paus som gäller. Upp i taket och ner på golvet, flygplans övningar runt hela huset, kapplöpning i gåstol och däremellan en jäkla massa frustration. Han varken kryper eller ålar så enda sättet där han tar sig fram på eget bevåg är att sitta i gåstolen. En stund okej men jag har hört så mycket dåligt om dom där gåstolarna så vågar inte ha honom för mycket i den. Ryggskott och gråa hårstrån, jag väntar!

Dom lugna dagarna är med andra ord förbi och jag kämpar mig igenom dagarna här hemma just nu. Inga leksaker duger och det ska vara hysteriskt roligt hela tiden annars är det gnöl och gnäll. Det går inte sitta och leka tillsammans på golvet mer än 5 minuter för då är det dööötrist, med andra ord är det rena rama gympassen i princip hela dagarna. Upp i luften och ner i golvet, rida ranka och flygkrascher står högst upp på önskelistan. Kan man bli utbränd som mammaledig? Haha, skämt å sido, vad gör man inte för att roa och hålla dom små liven nöjda?






candy crush

Varje barnfri minut spenderas nu med att krossa godisar! Vad är det med det här spelet som är så fängslande?? Försökte intala mig själv för en liten stund sen att nu har det gått för långt - meeeen när jag då ser över ett 20 tal utav mina vänner som är låångt före mig. Då kan det väl ändå inte vara så illa?? ;) Spelandet fortsätter...


Den här snoriga gullgrodan sover eftermiddagslur. På fredag ska vi och inspektera dagis, även om det är ett tag bort så kan jag inte fatta hur fort tiden går.

Förresten, eftersom jag är fast i metropolen stöcksjö så skulle jag bli överlycklig om nån hade tid att hälsa på nån dag! :)





Måndag

Inte vilken måndag som helst, utan en riktigt riktigt bra måndag!! Startade dagen med ett besök i stallet, har ju haft hand om OP hela helgen då Emma varit i fjällen, och varför bryta en bra trend? Mockade några kärr ur hagen för att sen gå hem och vara lite händig. Bar ut Edvins gamla lister och foder i garaget, dammsög och fixade så lilltoan numera går att entra genom den vanliga dörren! (Sjukt nöjd då det innebär sågning av lister och lite pill) ;)

Efter lunch begav vi oss mot ersbodas "badhus". Kan varmt rekommendera att åka dit! Riktigt riktigt fint var det! Edvin plaskade lös med polaren Thor medans mammorna fick surra lite. Fortsatte sedan vidare på Viktoria för lite energi påfyll - kaffe och kaka!

En riktigt bra start på veckan helt enkelt! :)




Min gofis!! ♥

BOEL

Igår var vi på BVC för BOEL undersökning, fråga mig inte vad det står för men hörseln kontrollerades och likaså lite reflexer och utveckling. Sköterskan konstaterade ungefär efter två sekunder att det minsann var en väldigt vaken kille som har myror i brallan, go killen som charmar de flesta - likaså Åsa.

Innan det så var vi på bäbisträff på tomtebo, 10 mammor och bebisar var vi den här gånger. Alltid lika härligt att få träffa detta gäng och prata av sig lite.




Jag längtar sååå tills A kan köra motorcykeln till jobbet så jag har tillgång till bil jämt. Känner att det är svårt att aktivera den här lill killen här hemma och vore kul att ta sig iväg till badhuset, öppna förskolan, kompisar etc etc...

Imorgon har jag iallafall lånat till mig en bil av bästa mor och far (som till o med körde hem den åt mig!! Tack mamma!) så då bär det äntligen av till bebiscafe på tegskyrkan! Ska bli kul!!
Sen får vi finfrämmande till middagen, imorgon kommer bli en bra dag helt enkelt! :)

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter ett två veckor långt påsklov. Haft det superbra i fjällvärlden även fast vädret varit sisådär. Edvin växer så det knakar och favorit sysslan just nu är att gå, gå, gå och gå ännu mer! Jag räknar med ryggskott inom kort för gåstolen är misann inte lika kul inte.. Tror den här lilla killen kommer hålla sina föräldrar svettiga med alla påhitt, det fullkomligt skriker buuus om hela honom. Det är så härligt att se hans personlighet växa fram!


Han har i ungefär 1 månads tid fastnat för mamama och papapa blandat med lite skönsång i falsett. En riktig sörakus som vi kallar honom!

Gissningsvis blir det sämre med blogguppdatering framöver eftersom jag för det mesta går dubbelvikt ;)

Idag fyller Edvins morfar år, hipp hurra för honom och ikväll blir det kalas för hela slanten!! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!