Laddad till tårna!

Idag rullar skodan norröver. Har sett fram emot den här påsken så ofantligt mycket! Skönast av allt ska bli att få några dagar i lugn och ro med min mamma ♥

Mina killar sover än och jag borde verkligen kliva upp och börja packa nu. Så vi tar oss iväg! :)

Igår hade vi besök av två väldigt saknade vänner. Super trevligt!! Alltid. skönt att få prata av sig lite. :)

Nää, upp å hoppa!! :) Ha de fint och håll tummarna för vädergudarna. :)

<3

Att man kan känna såååå starkt för en endaste liten individ. Kärlek!

Likheter

Vad säger ni, finns det några likheter tro? :)



Note to self

Edvin har i dagarna börjat göra ljud som låter EXAKT som pa pa pa pa paa (pappa)! Typ konstant pratar han om pappa, supergulligt! Ibland slänger han in ett litet mam också!! Nu gäller det att hänga med i svängarna för här går det undan! Han blir mer och mer rörlig för varje dag också. Vänder sig i samma ögonblick som man tittar bort och kan nu ligga lite längre stunder på mage utan att bli sur och gnällig :) Älskade unge!!!!! ♥ Ska bli intressant att se hur lång tid det tar innan pap och mamlätena är befäst och han börjar förstå innebörden av dom. När det går från läten till ord liksom :)

Till er som har barn som är äldre - hur gamla var dom när dom började härma och bilda ord? (Mamma, hur gammal var jag?? )




Sicken helg!!

Bästa A hade bokat bord på Invito och ordnat barnvakt i fredags. Så galet mysigt!!!! En trerätters middag helt i min smak! Super trevlig personal och helt fantastisk mat! Att dessutom få ägna några timmar åt varandra helt ostörd var verkligen välbehövligt. Det här kommer jag leva lääänge på! ♥

Det visade sig också vara den perfekta uppladdningen inför lördagens uppgift! Med i princip noll förberedelser och ingen som helst träning ställde jag och OP upp på klubbtävlingen som hölls i helgen. Räknade ut att det var över ett år sedan jag satte min fot i ridhuset.... Men vad gör väl det??? Fick ett kvitto på att vi inte tappat allt för mycket utan att vi faktiskt ligger på ungefär samma nivå där vi var innan skador och barnafödande! Helt underbart kändes det.


En vinst i LB'n på 63, 4%, och en andraplats i LA'n på 61, 1% (kan ju dock tillägga att vi var tre startande i den klassen, haha). Jag är verkligen supernöjd och vet att det finns mer att hämta då jag saknade myycket ork i ridningen! Nu har jag verkligen fått blodad tand och anmälde t.o.m till vännäs dressyrtävling i April - blev dock reserv så vi får väl se hur det blir med en saken.. :/

Trots att vädret inte blev vad meteorologerna lovat idag så har vi haft en mysig dag i stugan. Bästa sällskapet i form av familjen! ♥

Tiiden

Här består dagarna just nu mest av bus, bus, matningar, promenader och ännu mer bus! Dagarna liksom springer iväg och tiden räcker inte till för att blogga och sitta framför datorn längre.

Edvin är nu 7 månader och jag har helt slutat amma. Han får istället till:
Frukost = välling
Mellis = frukt och yoghurt
Lunch = gröt
Mellis = välling el frukt/yoghurt
Middag= det vi äter i puréform el färdig barnmat.
Kvällsmål = välling.
Han äter med stor aptit, fisk, gröt, pasta, grönsaker, kex u name it!! :)
Han går och lägger sig mellan 19 och 20, vaknar mellan 1-3 gånger per natt (Oftast vid 22-23, 02-03, 05-06) Får 2 dl välling då han vaknar vid 02-03, dom andra gångerna somnar han snabbt om. Morgon gör vi nu vid 7 (är glad att jag tog vara på bebis sovmorgnarna!!) På dagarna tar han en liten lur på förmiddagarna vid 10 och på eftermiddagen vid 14.
Kan inte fatta hur fort tiden går!! 7 månader....... Min lilla gofis ♥



Hipp hurra!!

För idag är det Edvins namnsdag! :)

Det har vi storfirat med ett besök på badhuset! Vi blev bjudna på lunch hos Amanda och sedan begav vi oss mot Bjurholm och simhallen. :) Edvin stortrivdes och tyckte det var superkul!! Mamman lika så! Himmel så trevligt det var. Bäst Amanda och hennes go grabbar! Det gör vi snart om!!! :)

Nu ska vi fortsätta firandet med att åka och gratulera Carro på hennes födelsedag! :)

Tjejer kan! :)

En riktigt produktiv vecka so far!

I måndags var vi på gimonäs och kastade en full släpvagn med skräp, så skönt att få tömma garaget. Taket färdigställdes också helt och hållet, färgen räckte nämligen inte riktigt hela vägen.

På tisdag förmiddag hann jag dels städa klart efter takmålningen, och även göra klart stallet. Sen fick jag finbesök av Johanna och Tova, super trevligt!! Sen kom också Edvins fastrar förbi! Jag tog tillfället i akt och Helene fick agera håll hjälp, tjejer kan och vips så satt hatthyllan, krokarna och nyckelskåpet på plats!

Nu ska jag bara hålla utkik och se om jag hittar en helkropps spegel med ekram. :)

Snodde ihop en älggryta till middag, typ det godaste jag ätit på läänge! Alex var mäkta imponerad och jag kände mig sjukt nöjd med mig själv efter allt jag åstadkommit under dagen (gör fortfarande ;) ). Efter middagen var vi förbi min morbror och fick lite fika, fick även med oss ett skrivbord därifrån. Kommer passa super på kontoret! (Det står kvar i garaget än..)

Idag har jag också schåat på! När man kliver upp vid 7-7.30 hinner man ju hur mkt som helst! Målade boaseringen första varvet på morgonen, gick en långpromenad och sen var jag rastlös.. Busade en hel massa med Edvin som varit på strålande humör! Slängde ihop en kladdkaka och sen skulle jag gå ut på.ännu en promenad.

Vände efter några hundra meter för vi höll på att storma bort! Jisses vad det blåste.. Vi la oss på soffan istället och somnade bägge två.

Efter middagen fick vi storfrämmande av bästisen Arvid med familj, alltid trevligt och vi fick lite hjälp med kladdkakan ;)

Nu har vi hjälpts åt att måla boaseringen andra varvet och jag har lite svårt att förstå var energin kommer ifrån, säger bara uunderbart! Det är känslan!

Färdiggrundad! Återstår bara det sista färdigställande varvet - måste inhandla färg till det. :)



Titta!!

Svärfar och A har jobbat hårt i helgen och kolla in resultatet!!

Är så skönt att det äntligen är gjort! Det har nämligen hängt över oss ända sedan vi flyttade in... Men nu jäklar!! Till helgen blir det listning och när det är gjort känns det verkligen som det första delmålet är avklarat. Då blir det en liten paus i allt fixande för att efter påsk ta hand om Edvins rum. Det börjar bli dags för ett eget rum faktiskt, tror han kommer sova bättre och slippa vakna av väckarklockor och annat.. :) Sen skulle jag vilja göra iordning gästrummet och groventren också, men allt kan inte hända på en gång har jag vackert fått lära mig.... Ivern! Måste bita mig i tungan och försöka slappna av lite, man är ju inte direkt höginkomsttagare som mammaledig heller.

Hursom, jag stortrivs och älskar närheten till naturen! ♥

Hade sett fram emot att få åka och bada idag men Edvin är fortfarande snorig och hostig, det vill som inte ge sig! Så himla jobbigt för lillgubben :( Nu tycker jag vi varit sjuka aå det räcker för i år! (man kan ju önska..)

Skulle verkligen vilja ta mig iväg på öppna förskolan också men vi kommer ju bli hatade om vi åker dit med snoret hängande och en ihärdig hosta.. Suck. Börjar faktiskt känna mig lite insnöad.. Men men, bara gilla läget och ta vara på dagarna här hemma.. Snart borde det ju ge sig!! Tur det finns vägar att promenera på! ♥






Jag lever!

Dålig uppdatering känner jag... Har verkligen varit full rulle i veckan!

Måndag o tisdag var fullspäckade med stadsbesök, handlingar, veterinärbesök osv, onsdagen spenderades här hemma med en fruktansvärd huvudvärk.

Igår hade vi fin fint besök av Amanda med familj - alltid så himla roligt!! :)

Idag har vi varit på begravning och haft middagsgäster. Har ingen riktig blogg motivation men det kommer nog tillbaks när tillvaron är tillbaka på den lite lugnare nivån igen! :)

Imorgon är det bullbak på schemat, har även tänkt försöka hitta några blommor till sovrummet och även något att hänga på väggarna.

På söndag fyller farbror Patric år så då blir det kalas!!

Sen så hoppas jag stenhårt på att jag kan låna till mig en bil för då ska vi nämligen följa med Amanda och barnen till bjurholm och BADA!! :) Premiär i bassäng för lilleman! :)

Ja ni hör ju, lugna livet som föräldraledig.......

Tur Edvin tar det chill!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!