Sjukstuga

Det här med att ha en sjuk pojke är inte riktigt min grej. Jag hade gärna åkt på ÖF idag eller hälsat på någon. Men med tanke på snormängden som Edvin besitter och den rossliga hostan får vi vackert hålla oss här hemma.

Fast ute har vi varit ändå! Har skruvat ner lite ful utebelysning, promenerat, gungat och busat i gräset. Lastat skottkärran full med stenar så nu orkar jag inte flytta den.... Lite nytta med nöje, Edvin är en riktig ute grabb! Det är ju så härligt att få vara i naturen, speciellt när solen skiner! Jag klagar inte. :) & trots snoret och hostan är han ju full av energi och nått måste man ju göra för att bli av med den!

Jag hoppas det går över fort så vi kan fortsätta suga musten ur dom här sista veckorna som mammaledig för den här gången! ♥

Tisdag

Idag har det varit full rulle då Amanda m barn varit på besök. Alltid lika trevligt! Barnen har lekt som tokar och vi har fått surra av oss, bättre än så blir det ju inte!

Imorgon är det frukostdate med mamma gänget, ska bli trevligt! Dock är min väska med plånbok bortsprungen. Blir galen på mig själv, när ska jag lära mig? Förmodligen ligger den någon stanns hos svärmor å svärfar el i svärfars bil. A påstår sig ha letat där men jag måste nog ta mig en repa imorgonbitti för att se om den inte ligger gömd någonstans där. :) Det löser sig! :)



Imorse njöt vi av det hurviga höstvädret! :)

Så kan det gå!

Det började med att jag upptäckte detta:



Blöta tassavtryck......
Drog snabbt slutsatsen att då måste det finnas en pöl någon stanns! Slängde ut valpen, lokaliserade pölen, städade upp och återgick till det jag höll på med.


Dvs ge Edvin yoghurt... Visade sig att han var i full fart med att förse sig själv!! Sååå, nu blir det fram med skurgrejerna igen och igång med en tvättmaskin!!

Det är för härligt med smått i alla dess former! ♥




September

Himmel vilken septemberdag det varit, strålande sol och vaarmt å skönt! Vi har spenderat dagen i stan. Tog emot mamma o pappas kamin imorse och på eftermiddagen har vi hängt i mormors mini lekpark och druckit en massa kaffe.


Trots stråålande sol så har jag gäspat och gäspat och gäspat hela dagen. Måste bero på dom här sova halva natten-mata-sova lite till nätterna. Vore skönt att slippa 4 matningen, tror det är dags att plocka fram tjurskallen och försöka vänja av dom där..

Imorgon får jag förhoppningsvis besök av My, Angelica och Maria på eftermiddagen, har inte riktigt fått grönt ljus men jag håller tummarna att de blir av iallafall! :) Annars åker vi nog in på öppna förskolan.

Det är iallafall klart att dagis inskolningen börjar 21 oktober, åtminstonde enligt dagisfröknarna. Det intressanta är att placeringsassistenten inte hört av sig än?? Nåja, jag gissar att dagiset har koll iallafall!



Jag tror den här grabben kommer trivas som fisken i vattnet. Massor av kompisar, mycket uteaktivitet och roliga lekar o leksaker. Det kommer kanske vara lite ledsamt att mamma inte är med och leker men det känns helt okej om det är så ett tag.♥ Det kommer funka bra med mitt schema så blir inte så långa dagar.

Nästa helg är det jobb som gäller! Får se om grabbarna beger sig ut till stugan el vad som händer, vi missade ju stugsistan eftersom mina föräldrar var i Turkiet och jag var på firmafest, bättre lycka denna helg kanske?!

En liten uppdatering om Edde också; Han säger mamma, pappa, heeeej, hejdå, tuuboo, brrrrrrrrrrrmmmmm, tssöööö (heela tiden och vi vet inte vad han menar än), han pekar när man frågar var lampan och klockan är, klappar händerna när han behagar, vinkar och säger hejdå (oftast när den man säger hejdå åt redan stängt efter sig), han har av någon märklig anledning börjat gå på TÅ? (hoppas det vara är tillfälligt), springer nääästan :) Har lärt sig kliva av och på bobbycar'n, skriker så fort man inte matar nog fort eller när man inte är nog underhållande. Favoriterna är fortfarande babblarna! :) Nog om Edde, det händer saker heeela tiden! :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med Turbo! :)

Slänger in en bild från förra sommarn! ♥ Myys på holmön!

Hej hopp!

Tänkte bara tala om att vi lever! Det är full rulle här hemma så datorn/bloggandet prioriteras bort. Edvin springer för fullt och det är så galet roligt att få följa alla steg han tar i utvecklingen.

Igår var det cykelfest i byn, riktigt trevligt var det!! :)
Edvin var med faster Lene och möös! Tur vi har familjen som ställer upp! ♥




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!