Weekend i gbg!

I onsdags bar det av söderut! Efter en övernattning i uppsala var vi framme i gbg vid 11 tiden på torsdagen.
En halv shoppingdag på torsdagen och sedan en tidig kväll, alla var vi väldigt trötta.
Jag och älsk vaknade vid 9 tiden så då knartade vi ner på coop och köpte nybakt bröd o lite sånt, snacka om mysig morgon! Göteborg är en jäättemysig stad, något annat kan man inte påstå! En stund nere på stan hann vi med på fredagen också. Gjorde en del fynd, köpte två snygga huvtröjor på rea - en puma för 350 o en snygg soc för 200 - överkomliga priser! Hittade även en puma till älsk för 350, de får man inte säga nånting om.

Midsommaraftonen spenderades ute på Orust, lilla askerön, där Bert & Ingrid har stuga. Riktigt härlig dag. Synd bara på att det blåste som tusan. Karlarna fick sig nå snaps medans vi brudar (dvs jag & maggan) höll oss nyktra. :)
Vi gick ner till stranden en sväng och älsk provade fiskelyckan. Första kastet så högg en näbbgädda! En lång silvrig grej med spetsig nos som dom beskrev den. ;) Men tråkigt nog så slapp den.. Jag & maggan fiskade också! Med pinnar.. hihi :) Vi gjorde två fynd, två styckna BLÅA krabbor? Aldrig sett på maken. Men de va kul, även om dom är lite läskiga dom där! Efter god middag så skjutsade jag in Per & hans kompis på nått gallej på ett hotell som låg efter vägen dit ut. Dom hade haft superkul iallafall :) Hemåt drog vi oss vid 12 tiden, då var vi trötta och mätta! :)

På midsommardagen var vi på liseberg, mkt roligt måste jag säga. Fast på nått sätt så överträffade det ändå inte förväntningarna. Lite besviken måste jag säga att jag är, kanske är det för att jag blivit äldre? Det finns inte så många fräna "karuseller" längre.. Förrut sprang man ju iofs runt som ett jehu också.. Äh jag vet inte. Vi hade iallafall trevligt!

På söndagen kom mamma, pappa o mormor in till stan. Dom hade sovit hela helgen ute i orust. Så då städade vi till lite, bytte lite sängar å sådär. Vi hann även ner på stan en sväng på dagen och sedan en till sväng ner till liseberg. :) Blev mest öldrickande den här dan. Alex & mamma drog iväg på ac/dc konserten där vid 6 tiden och jag & pappa hade lite quality time. Mys!
Sen så gick jag ner på stan och mötte upp Emmelie o Malle :) Mkt trevligt, vart några öl för mkt så nr jag kom hem fick jag¨för ovanlighetens skull (host) gå och spy. Väckarklockan ringde 07.30 dagen efter. Suck..

En snabb frukostmacka och sedan ännu ett toabesök med spya och sedan in i bilen och 100 mil framför oss.
Lite tungt måste jag säga att det var........ Konstigt va? Nä fy tusan, fram till lunch mådde jag inte toppen. Men sen släppte det som tur var. I det stora hela måste jag säga att det gick riktigt bra..

Väl hemma vid 20.00 och en eeefterlängtad turbo mötte oss i stöcksjö. Älskade lilla hund, oj så han var glad! & herregud så han sov inatt! Helt sinnesjukt. Han har legat kloss med mig hela natten och myst.. Nu ligger han under bordet helt utslagen med huvudet över min fot, rädd att jag ska röra på mig.. Älskade lilla voovve.. :)

Imorse så var vi ute och gick i typ 1h o 10 minuter.. Sen in å vila en stund sen sparkade vi fotboll en halvtimme, oj så han njöt. Han är så uttrycksfull denna hund, man ser direkt när det är något - å ojoj så glad han varit hela dagen. Älskade hund. Vad skulle jag göra utan honom och alexander? Mina 2 livs kärlekar! :}

Nu är det dax för en kvällspromenad! På återseende!


Full rulle!

Just nu är vi hundvakt åt Igor - 12 veckors jämtevalp. Hämtade upp honom igår förmiddags och det har gått relativt bra än så länge. Lämnade dom ensamma igår ca 2 timmar, på de två timmarna hade han lyckats riva min "avspärrning" mellan hallen och vardagsrummet, slitit en kartong i tusen bitar, rivit lös internetkabeln som jag så omsorgsfullt hade tejpat längst med listen så han INTE skulle vara där och bita. Förrutom det såg det ut att gå rätt bra. Turbo ser lite less ut men han får vänja sig att inte vara i centrum jämt.

Ikväll har vi haft kaffebesök av Erik & Vibeke och även Tomas. Trevligt trevligt.. :)

Nu är det dax att borsta tänderna och krypa isäng - börjar 6 imorgon bitt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!