Juli

Dagarna springer iväg och vi är nu inne på sista semesterveckan. Helt galet. Det är lite blandade känslor, A har varit hemma totalt 3 månader och känner nog att det ska bli rätt skönt att gå tillbaka på jobbet. Jag ser fram emot en höst med mycket bad och andra aktiviteter, fy bubblan vad jag ska njuta av det som är kvar.

I helgen tog han sina första steg, han blir modigare pch modigare så jag blir inte förvånad om han går till sin 1års dag. :)




Minnet

Det är svårt att komma ihåg att blogga såhär under sommartider! :) Edvin har kommit på hur man kryper nu, på knäna tom - hände över en dag! :) Reser sig upp mot allt han hittar och imorse stod han upp i sängen, huur nöjd som helst.

I fredags fick han premiär åka farfars båt också, mkt kör och sovvänlig blev utvärderingen! Brrrrrrrm lät den också (precis som traktorn, bilen, motorcykeln osv)!






What a day!

Vilken dag det varit! Till att börja med så fick jag hoppa OP imorse, så galet roligt det är!! Har inte hoppat sedan innan graviditeten, vindeln kanske? Lääänge sen var det iaf! Vilken käänsla! :) Sticker lite i hjärtat då jag vet att han är till salu.

Sen vidare till Bygdesten och till Ratan för att gå på loppis. :) Inga fynd men trevligt ändå.

Sen fick vi finbesök av Jonas och Matilda som gjorde oss middag sällskap, för att sen rulla vidare till Gumboda country festival. :)

Nu sitter vi i en båt på havet och drar upp abborre efter abborre, synd bara att det inte är någon storlek på dom. :) Trevlig helg!! ♥




Att göra ärenden..

..med min A är en rolig upplevelse. Mestadels av tiden spenderar jag i bilen medans han ska "tvär springa in". Men idag har ju iallafall fått besöka och bocka av några av mina att göra grejer. Alltid något, jag ä int bitter!!! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!